| Agenzia Muratore |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Forum - müxtəlif onlayn platformalarda istifadəçi Derel (Invitato)
| | Salam əziz forum sakinləri! Mən uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn platformalarda istifadəçi təcrübəsini öyrənirəm və bir maraqlı məqam diqqətimi çəkir. Bəzi saytlarda qeydiyyatdan keçdikdən sonra istifadəçiyə heç bir giriş turu və ya bələdçi təqdim edilmir. İnsan sayta daxil olur və nə edəcəyini bilmir, hardan başlayacağını anlamır. Bu, xüsusilə yeni istifadəçilər üçün çox narahatdır. Digər platformalar isə qeydiyyatdan dərhal sonra istifadəçiyə qısa bir bələdçi təqdim edir, əsas bölmələri göstərir, necə istifadə edəcəyini izah edir. Mənə elə gəlir ki, istifadəçi dostu platforma yeni gələnlərə qarşı diqqətli olmalıdır. Azərbaycanda bu mənada yeni istifadəçilərə bələdçi təqdim edən, onları saytla tanış edən platformalar hansılardır? Təcrübələrinizi bölüşsəniz, çox minnətdar olaram.
| | | | Mayk (Invitato)
| | Bu gün iş yerində fasilə vaxtı idi. Həmkarlarımla söhbət edirdik, müxtəlif mövzulardan danışırdıq. Birdən söhbət onlayn platformalara düşdü. Hər kəs öz sevimli saytlarını, maraqlı ünvanlarını danışmağa başladı. Mən də dinləyirdim, amma o vaxta qədər çox da maraqlı bir şey eşitməmişdim. Sonra bir həmkarım dilləndi: "Mən bu yaxınlarda çox gözəl bir platforma tapmışam, baxmaq istəyənə ünvanı verərəm". Mən dərhal maraqlandım. O, mənə bir kağız parçası yazıb verdi 1xbet giriş Evə qayıdanda bu ünvanı açdım. Və etiraf edim ki, bu platforma gözləntilərimi tamamilə doğrultdu. Burada hər şey o qədər mükəmməl təşkil olunub ki, insan heç bir çətinlik çəkmir. Rənglər, yazılar, bölmələr — hər şey öz yerindədir. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha çox bəyənməyə başladım. Çünki burda vaxt keçirmək həm asan, həm də xoşdur. Bu platforma mənə işdən sonra rahatlamaq, düşüncələri yayındırmaq üçün əla imkan yaratdı. Artıq bu sayt mənim gündəlik istirahətimin bir hissəsidir. Mən həmkarlarıma da bu platformanı tövsiyə etmişəm.
|
Rispondere:
Totale topic: 228 Totale post: 4571 Totale utenti: 1
|
|
|
|
|
|
| |
Oggi ci sono stati già 151 visitatori (344 hits) qui! |
|