| Agenzia Muratore |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Forum - mən fotoqrafiyanın işıq oyunlarını Derel (Invitato)
| | Dostlar, mən fotoqrafiyanın işıq oyunlarını, kölgələri, kadrın dəqiqliyini, anın tutulmasını sevirəm. İndi mənə elə bir kazino lazımdır ki, dizaynı foto studiyasını xatırlatsın – işıq lampaları, qara fonlar, stativlər, fotoaparatlar, divardakı qara-ağ portretlər. Oyunlar "Kadr anı", "İşıq həndəsəsi", "Kölgə fırlanması" kimi adlanır. Bonus raundlarında mən "ən yaxşı fotonu" çəkirəm, işıq və kompozisiya qanunlarına görə uduş qazanıram. Dizayn qara, ağ, boz, gümüşü rənglərdədir. Bu atmosfer mənə gözəlliyi görmək, anı dəyərləndirmək, yaradıcı baxış hissi verir. Kimlərsə bu cür fotoqrafiya kazinosu ilə rastlaşıb? Bölüşün!
| | | | Mayk (Invitato)
| | Axşamlar mənim üçün özünü inkişaf etdirmək və yeni maraqlı platformaları kəşf etmək vaxtıdır. İşdən sonra enerjimi toplayıb, bir fincan isti çayla kompüterin qarşısında otururam. Bu, mənim kiçik bir ritualımdır. Keçən həftə bu ritual zamanı saytına rast gəldim. Saytın dizaynı, rəng seçimi, yerləşdirilməsi mənə çox bəyəndim. Amma mən hər zaman olduğu kimi, əvvəlcə onların məxfilik siyasətinə baxdım. Bu, mənim üçün ilk 1xbet qeydiyyatdan kecmek və ən vacib addımdır. Çünki mən bilirəm ki, internetdə təhlükəsizlik yalnız istifadəçinin özündən asılıdır. Mən məlumatlarımı qorumaq üçün bütün tədbirləri görürəm. Məxfilik siyasətini oxuyanda diqqət etdiyim ən vacib məqam - məlumatların üçüncü tərəflərlə paylaşılıb-paylaşılmamasıdır. Əgər bu imkan verilirsə, mən o platformada qeydiyyatdan keçməyəcəyimi bilirəm. Çünki mən istəmirəm ki, mənim şəxsi məlumatlarım reklam məqsədləri üçün istifadə edilsin. Bu, mənim şəxsi sərhədlərimin pozulmasıdır. Sizcə, bu gün platformalar istifadəçilərin məlumatlarına kifayət qədər hörmət edirlərmi? Məncə, çox yox. Amma bu, vəziyyəti dəyişə bilməz - mən özümü qorumağı bac |
Rispondere:
Totale topic: 240 Totale post: 4595 Totale utenti: 1
|
|
|
|
|
|
| |
Oggi ci sono stati già 272 visitatori (448 hits) qui! |
|
|